آنتی شوکر

لطفا برای اطلاع از قیمت و سفارش کالا با شماره تلفن 33993359_021 تماس حاصل فرمایید.
  • کد محصول: آنتی شوکر
  • موجودی:
    2 تا 3 روز دیگر

توضیحات کوتاه

نمایندگی رسمی فروش آنتی شوکر در بازار (عمده و تک فروشی) فروش به نمایندگی ها و تعمیرگاه های مجاز اتومبیل مزایای استفاده از آنتی شوکر:

نمایندگی رسمی فروش آنتی شوکر در بازار (عمده و تک فروشی) فروش به نمایندگی ها و تعمیرگاه های مجاز اتومبیل

مزایای استفاده از آنتی شوکر:

   کاهش مصرف سوخت:

ناشی از افزایش بهسوزی موتور و استفاده حداکثری از سوخت مصرفی و کاهش یافتن میزان تولید مواد ناخواسته در موتور بالاخص در هنگام شتاب­گیری خودرو و ممانعت از ریپ زدن موتور که کاهش 20 تا 40 درصدی مشاهده شده است.

        بالارفتن شتاب و قدرت موتور: ناشی از ایجاد جرقه بهتر و به موقع و عدم خامسوزی موتور

       افزایش عمر و بازدهی مفید شمع و وایر: ناشی از جلوگیری از هدر رفت جریان برق و ریل برقی و جلوگیری از چسبندگی شمع و وایر

        عایق 100%درمقابل رطوبت: خاصیت ویژه آنتی شوکر سیلیکونی

        عایق100%درمقابل بارش و ریل برق: خاصیت ویژه آنتی شوکر سیلیکونی

        جلوگیری از ریپ زدن خودرو: ناشی از برق رسانی به موقع به شمع ها و جلوگیری از هدر رفت جریان برق

        کاهش خروج گازهای آلاینده: ناشی از افزایش بهسوزی موتور و رخداد احتراق کامل در موتور

        کاهش هزینه های تعمیرات ونگهداری: ناشی از افزایش عمر مفید شمع و وایرها

         بالا رفتن عمر مفید روغن

·        جلو گیری از پس زدن موتور در زمان تعویض سوخت در خودروهای گاز سوز

·        عدم نیاز به تعویض زود هنگام و مکرر شمع و وایر در خودروهای گاز سوز

·        جلوگیری از ایجاد نویز در سیستم پخش خودرو

·        سهولت در نصب و سبک بودن

·        جلوگیری از دفرمه شدن سر وایر

·        برطرف کننده برق دزدی و ریپ زدن

نحوه استفاده:

پلمپ آنتی شوکر را باز کرده(لایه لاتکس یا پیم)

وایر را از سر شمع خارج میکنیم

آنتی شوکر را داخل وایر کرده وچند بار به چپ وراست می چرخانیم تا سوختگی ها و...از سطح داخلی وایر پاک شود.

حال یک چهارم محتویات آنتی شوکر را داخل وایر تزریق می کنیم و وایر را مجدد به سر شمع وصل می کنیم.این عمل را برای وایر تکرار میکنیم.

توجه :در صورتی که شمع خودرو تعویض نمی گردد از عدم وجود ریل برق مطمئن شوید،ضمنا فیلر شمع را نیز چک کنید

درشمع های معمولی باید از فیلر 90استفاده نمود(شمع های مرغوب در زمان تولید فیلر می شوند ونیازی به فیلر گیری نیست.)

پیشرفت تکنولوژی و تغییرات ایجاد شده در طراحی اجزای خودرو و بالاخص سیستم احتراق و شمع و وایر خودرو علاوه بر بهبود هایی که در عملکرد بهتر خودرو داشته است سبب بروز مشکلاتی نیز گردیده است. از جمله این معضلات میتوان به پاشش الکترون از سیستم برق و احتراق خودرو و ایجاد ریل برق بر روی شمع ها اشاره کرد. این مشکل از ابتدا در خودروها به طور کم و بیش دیده می شد اما در حال حاضر به سبب دو تغییر عمده ای که در نسل جدید موتور خودروها ایجاد شده، این پدیده شدت یافته است. در خودروهای قدیمی برق خروجی دینام برابر با 12 ولت بوده که پس از عبور از کویل خودرو این مقدار 1000 برابر شده و جریان خروجی کویل که با وایر بر سر شمع ها اعمال میشود 12000 ولت بوده است اما در حال حاضر با افزایش پیدا کردن این ولتاژ و رسیدن آن به مقدار 14.2 ولت جریان خروجی از کویل نیز به بیش از 14200 ولت می رسد که اختلاف پتانسیل بسیار بالایی بر سر شمع ها اعمال می شود و به تبع آن اختلاف شدت جریان بر سر شمع و الکترودهای آن افزایش یافته است. این ارتقای جریان برای ایجاد جرقه مناسب تر در درون سیلندر و افزایش بهسوزی موتور و جلوگیری از خام سوزی موتور بوده است این ارتقای فنی سیستم خودرو علی رغم محاسن ذکر شده در بروز مشکل فوق الذکر دخیل می باشد.

همچنین در ساختار شمع های قدیمی به گونه ای بوده است که ضخامت پوشش چینی دور شمع برابر 11 میلی متر بوده است که در نسل جدید شمع ها به میزان 1 میلی متر کم شده است. این پوشش چینی به عنوان یک عایق حرارتی و الکتریکی عمل کرده و مانع عبور جریان برق از مسیر نادرست شده و سبب هدایت جریان از مرکز و مغزی شمع و رسیدن آن به سر شمع شده و از هدر رفت جریان جلوگیری می کند. در سیستم جدید جرقه زنی خودرو به دلیل افزایش ولتاژ ورودی به شمع و همچنین کاهش قطر عایق چینی، انحراف جریان الکتریکی و عبور آن از کنار شمع و بر روی چینی شمع به جای مغزی شمع را سبب شده است که سبب از بین رفتن شمع و اختلال در سیستم احتراق و خام سوزی موتور گشته است.

طبق بررسی های تجربی انجام گرفته 95% خودروها به دلیل مشکل در شمع ها ریپ می زنند. در شمع های قدیمی علت اصلی خرابی شمع ها، الکترودهای سر شمع بوده که در بخش های قبلی هم به آن اشاره شده که در شمع های جدید به علت تغییر در آلیاژ ساختاری آن این مشکل تقربیا به طور کامل حل شده است اما در حال حاضر به دلیل تغییراتی که در بالا به آن اشاره شده 95% مشکلات شمع و ایجاد ریل برق و به تبع آن ریپ زدن خودرو، از محل اتصال کناره های چینی شمع و وایرها می باشد. مشکل کالکتورهای سر شمع با تغییر آلیاژ ساختاری حل شده است اما مشکل ایجاد ریل برق از چینی شمع همچنان بر قوت خود باقی مانده است که میبایست حل گردد.

در راستای حل این مشکل متخصصین با بهره گیری از دانش فنی خود با پیشینه علمی و سالها تجربه برای حل این مشکل چاره اندیشی کرده اند. مشکل اساسی، خشکی سر وایرها و دفرمه شدن وایر و برق دزدی از طریق پدیده ریل برق می باشد که به صورت لکه هایی روی شمع و وایر خود را نمایان می­سازد. برای حل مشکل ایجاد ریل برق بر روی دیواره چینی شمع باید از ماده ه­ایی استفاده شود تا میزان مقاومت الکتریکی و حرارتی دیواره های چینی متصل به وایر ها را افزایش داد تا از ایجاد ریل برق و اتصال کوتاه در مدار شمع جلوگیری شود. در همین راستا تعمیرکاران تجربی برای افزایش این مقاومت دیواره چینی و جدار داخلی شمع را با مقدار اندکی گریس پوشش می دهند اما با توجه به درجه حرارت بالای موتور و مقاومت حرارتی پایین آن، گریس آب شده و جریان می یابد و این چربی جریان یافته خود باعث ایجاد مشکلات زیادی از جمله تجمع چربی در وایرها و باد کردن آنها می­گردد.

 

نظر بدهید

توجه: HTML ترجمه نمی شود!
    بد           خوب

فروشگاه لوازم یدکی اتومبیل یدکیکو

سلام به پشتیبانی آنلاین یدکیکو خوش آمدید.